En ekologisk grillsommar

Grillsommaren har dragit igång på allvar nu när ljuset och värmen har börjat visa sig från sin bättre sida. Själva grillar vi året runt. Vi älskar grillad mat – allt från kött till fisk och grönsaker läggs på grillen. Att grilla efterrätter har vi ännu inte testat men det finns det tid för.

Tillbehören är en viktig del av den perfekta grillmiddagen. Det ska finnas tex pommes, klyftpotatis, potatisgratäng och sallad och självklart goda såser! Grillsås, bearnaisesås och aioli är det som framför allt gäller hemma hos oss.

Nyheter från Eriks såser av Erik Lallerstedt.

Nyheter från Eriks såser av Erik Lallerstedt.

Bearnaisesås är den sås som svenskarna äter kanske mer än någon annan sås. Ett av de största märkena på färdiggjorda såser är Eriks såser. Eriks är det märke vi oftast köper hem. Jag gillar det breda utbudet av produkter med olika typer av såser och smaker och även dressingar. De jag har testat hittills har fantastiskt god smak och konsistens!

Nu lagom till att grillsäsongen drar igång lanserar Eriks två nya ekologiska såser – Ekologisk Aioli och Ekologisk Bearnaise. Båda gjorda på förstklassiga råvaror och givetvis smaktestade av Erik Lallerstedt själv! Dessutom kommer en ny sås som är Bearnaise Sweet Cayenne och en ny salladsdressing Mango Chili. Vi har en god grillsommar att se fram emot med andra ord!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *