VM-uppladdning

På onsdag nästa vecka drar skid-VM i Falun igång. Givetvis har vi höga medaljförhoppningar på vårt svenska skidlandslag.

På McDonald'sEn av svenska skidlandslagets huvudsponsorer är McDonald’s. De vill stötta både dagens skidstjärnor och framtidens skidhjältar genom sitt sponsorskap. De har startat satsningen Skidlyftet. Skidlyftet ger stöd till Sveriges längd- och alpina klubbar och syftet är att få fler barn och unga på skidor, både i backen och i spåret.

VM-menyerUnder perioden 3 februari – 9 mars finns en särskild kampanjmeny där för första gången menyerna döps om och får namnen på några av Sveriges elitskidåkare inom både längd och alpint. Förutom namnen skänks 1 krona för varje såld kampanjmeny till just Skidlyftet.

Peterson-burgareDe åkare som ger sina namn till kampanjmenyerna är längdskidåkarna Teodor Pettersson och Marcus Hellner och de alpina skidåkarna André Myhrer, Frida Hansdotter, Jens Byggmark och Maria Pietilä Holmner.

Hansdotter-wrapIdag hade jag och barnen en mysig ledig dag med mys och biobesök (vi såg En natt på museet – riktigt bra!). Lunchen intogs just på McDonald’s och självklart ville vi vara med och bidra. Jag och Gustaf åt en varsin (Teodor) Peterson QP BLT med pommes och läsk, Filippa valde en Hansdotter Chicken BLT McWrap & Co (med pommes och läsk). Supergott!

Läs mer på www.mcdonalds.se/skidor om hur längd- och alpinskidklubbar kan ansöka om bidrag ur Skidlyftet till sin verksamhet.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *