Julspel i kyrkan

I min dotters skola är det vid jul tradition att 5:orna står för luciatåget och 2:orna för julspelet. Luciatåget resp julspelet spelas upp för respektive årskulls föräldrar/släkt samt för skoleleverna. Filippa går i 2:an och igår var det dags för det årliga julspelet. Det spelades upp i en kyrka inte långt från skolan. Det var en blandning av teater och sång och i år handlade det om bland annat möss, tomtar, lucior, snögubbar och vanliga barn. Den röda tråden var såklart jultemat.

Åååååh, vad duktiga alla var. Det var så fint och stämningsfullt. Jag började nästan gråta. Filippa gjorde en mycket bra insats. Hon såg verkligen glad ut och sjöng klart och tydligt. Vi är så stolta över henne!

Efter uppträdandet köpte vi hämtmat. Barnen valde ett varsitt meal från McDonalds, Mattias tog sushi och jag tog en kycklingwok med ris (Phad Khing – wokad kyckling i färsk ingefära, vitlök, grönsaker och ris). Hur gott som helst. Och ingen liten portion direkt… Trots att jag åt så jag nästan sprack blev det över till en lunchlåda.

Mycket trevlig familjekväll!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.