Zoégas Functional

Zoégas Functional
Zoégas Functional

Alla har vi väl någon eller några mer eller mindre dåliga vanor. Vad man lägger in i ordet dålig vana är dock individuellt. Själv lägger jag lite väl mycket pengar på funktionsdrycker, typ Nocco, Naia, Ar, Norr. Dricker i alla fall en per dag. Det ger mig den energi- och koffeinkick jag såväl behöver vissa dagar. Vill man hellre få en koffeinkick via kaffe kan man testa Zoégas Functional (varuprov, ej betalt samarbete), en ny funktionell kaffeserie bestående av Zoégas Skånerost koffeinfri samt Forte med mer koffein för alla som vill ha en extra energikick.

Nu blir det åka av!
Nu blir det åka av!

Personligen är jag inte mycket för koffeinfritt kaffe. Det är inte så mycket smaken jag är ute efter utan effekt i kombination med smak. Men Forte tilltalar mig. Forte har naturligt högre koffeinhalt än vanligt kaffe. Perfekt när man behöver en extra energikick, kanske för att starta igång dagen eller före ett träningspass.

Forte smakar bra och ger mig den koffeineffekt jag behöver för att kicka igång systemet.
Forte smakar bra och ger mig den koffeineffekt jag behöver för att kicka igång systemet.

Jag har testat kaffet och har bara bra att säga. Det smakar gott och ger mig den koffeindos jag behöver för att kicka igång systemet. Hur stor ”extra” effekt den enligt utsago högre koffeinhalten har (har faktiskt inte kollat upp hur mycket högre koffeinhalt det är i en kopp Forte jämfört med annat bryggkaffe) vet jag inte, men kaffet smakar bra och ger mig det koffein jag behöver.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *