Zoegas sommarkaffe 2021

Zoega sommarkaffe 2021
Zoega Summer Edition

(Produktprov, ej betalt samarbete) Enligt tradition lanserar Zoega ett sommarkaffe med en utvald böna från en speciell region. 2021 kommer signaturbönan från Rwenzori-regionen i Uganda. Ett fräsch och lättdrucket kaffe som ska passa bra i sommarvärmen.

Vi testade den malda varianten. Vi bryggde den i vår Aeropress och kaffet blev väldigt gott. Precis som beskrivningen lyder så är det här ett kaffe med lite mindre fyllighet och en ganska hög syrlighet.

Förutom att det är ett väldigt gott kaffe så bidrar du genom köpet till att finansiera bygget av vattenledningar som förser byn Buzira i Rwenzori-regionen, Uganda med rent och säkert vatten. Sommarkaffet finns i både malet kaffe och hela bönor i begränsad upplaga från vecka 16 i alla butiker som säljer Zoégas kaffe.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *