TÄVLING – Vinn semesterranson kaffe från Nescafé

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

You may also like...

7 Responses

 1. Jessica Hellström skriver:

  Rätt svar är 1938. På semestern har länge en bok stått som ett måste att ta med sig, i år har jag fastnat för ljudböcker, så jag kommer ladda massor av böcker offline och bara njuta. Bok och en kopp kaffe hör ihop, lika mycket som fika hos grannarna med massa prat och skratt, så en semesterranson av Nescafés goda kaffe kommer verkligen till pass. Håller tummarna.

 2. Malin Gustafsson skriver:

  Svar: 1938.

  På semestern tar jag med mej kaffe och böcker, det är härlig avkoppling! 🙂

  Åh, detta hade ju varit perfekt till sommarens picknick
  när man vill ha en god kopp eller två när man sitter på klipporna och blickar ut över det blå,
  de hade passat för två och en vacker solnedgång vi ser och åt fina minnen vi ler!
  Tänk att få överraska pojkvännen med det här, honom som jag håller så kär!
  I juli firar vi ett år så nu håller vi tummar och tår att vi en härlig semesterförbrukning av kaffe får! 🙂

 3. Christina Frisberg skriver:

  SVAR: år 1938. 🙂
  Jag tar alltid med mig ett gäng med pocketböcker med rafflande spännande läsning, det är min allra bästa avkoppling att läsa.
  Sedan tar jag med träningskläder så jag kan ta löprundor och PW runt om i omgivningarna dit jag reser det är det bästa träningsknepet eftersom det inte känns det minsta jobbigt/tråkigt att träna när man ser nya vyer hela tiden, det spelar inte någon roll om man är i Sverige eller utomlands så finns det massor av nya ställen att utforska.
  Kaffe tar jag med till vissa ställen där jag vet att de inte har så gott kaffe , detta är dock inte nödvändigt när jag åker till Italien/Spanien/Frankrike för där är kaffet utmärkt i varenda bar. Men till Grekland/Turkiet/ mitt eget lantställe ja då åker Nescafé med i packningen såklart 🙂 <3

 4. Camilla skriver:

  Svar: 1938

  På semestern tar jag med mej familjen till sommarstugan för avkoppling och mys.
  Hörlurar, mobilen och vovven på kvällspromenaderna medan man lyssnar på p3 dokumentär är en riktig höjdare!
  En kopp gott kaffe till frukosten är ett måste, sittandes på trappen med utsikt över sjön 🙂

 5. Lena Nilsson skriver:

  Svar: 1938// Kaffe, hygienartiklar , ett litet kit första hjälpen,mobilen, promenadskorna. Blir mesta att vi är i Sverige ,hyr stuga. Gott och höra lugnet när man bor mitt i stan,, andas in frisk luft.

 6. Paola skriver:

  1938

  Ja, jag erkänner – jag är precis en sån som tar med mig pulverkaffe på semestern! Och Nescafé är min favorit. Eftersom vi är tre kaffepimplare som ska i väg i år vore det trevligt med ett kaffebidrag – så får vi mer pengar att köpa glass för på plats 😉

 7. Sanna skriver:

  Svar: 1938.

  Jag har alltid med mig en ny tidning eller ett gäng pocketböcker. Jag själv älskar nämligen att läsa och tycker helt klart att de är den bästa avkopplingen.

  Vore dock super kul att vinna denna toppen vinst och få med sig lite gott svensk kaffe oavsett vart vi åker.

  Kram Sanna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *