Svennebanan-fredag
Barnfamiljernas fredagsfavorit – Tacos! Så även hemma hos oss. I fredags dukades det upp av allt vad vi gillar mest. Eller typ, majsen glömde jag. Det är barnens favorittillbehör. Majs är faktiskt inte en grönsak. Den räknas som spannmål och är en art i familjen gräs.
Alla är vi unika och alla äter vi våra tacos på olika sätt. Mattias gör bara sina tacos på mjuka fahitas-bröd. Jag äter allltid en eller två mjuka och alltid en nacho de luxe (nachochips som toppas med köttfärs och ost, micras tills osten smält och toppas med de tillbehör man själv gillar). Filippa äter ett mjukt bröd separat och köttfärs och alla tillbehör separat samt gör en nacho de luxe. Gustaf föredrar mängder av ost, guacamole och gräddfil, men tvingas även ta köttfärs och lite grönsaker i sitt mjuka bröd och äter sedan helst bara mängder av nachochips och dippar i såserna.
Vår taco-buffé består nästan alltid av mjuka fahitasbröd, nachochips, salsa, gräddfil, guacamole, sallad, gurka, tomat, paprika, rädisor, ost, röd lök och majs. Det täcker in de flestas önskemål och går alltid hem!
Just den här fredagen drack jag favoritölen Sol till mina tacos. Ljus, lättdrucken och harmoniserar med de många kryddorna och smakerna.
Senaste kommentarer