Alla gör men få pratar om det

Alla gör men få pratar om det

Chorizo i bröd med goda tillbehör

Det finns vissa saker som alla gör men få pratar om det. Och inte bloggar om heller för den delen (förutom på sommaren då allt på grillen är okej). Det är äta korv. Jag älskar korv och tänker inte hymla med det. Skit samma om det inte är världens nyttigaste mat, men det är gott, mättar, går att variera och hela familjen äter och gillar det. Bra förutsättningar med andra ord för en lyckad middag. Vi äter tex grillad eller kokt korv i bröd, ugnsbakad falukorv, med couscoussallad, i en korvpasta, som Korv Stroganoff. Nu finns dessutom goda toppings från Lithells som ger korvmiddagen det där lilla extra!

Jag älskar korv och skäms inte för det!

Jag älskar korv och skäms inte för det!

Då barnen är bortresta passar jag och maken på att äta framför tvn, riktiga tv-dinners. I måndags åt vi hämtmat från en indisk restaurang här där vi bor (tikka masala med garlic naan), i tisdags hemgjorda hamburgare i bröd och igår alltså korv. Jag stekte upp Chorizo och kycklingkorv Mozzarella & Soltorkad tomat, gjorde ugnsbakad färskpotatis, ställde fram två olika toppings, tunnbröd, sallad, senap och ketchup. Sedan åt och njöt vi av god mat, gott sällskap och en bra tv-serie. Ikväll ska vi äta och gå på bio i Mall of Scandinavia. Vi har bokat bord på restaurang Drama och platser i VIP-salongen för att se Money Monster (egentligen inte för att vi vill se just denna film men det är den bästa av de som går i VIP-salongerna just nu). Där kan man beställa både mindre och större rätter samt popcorn och favoritgodis att ta med in i salongen. Allt för att få den ultimata bioupplevelsen. Vi kommer troligen äta innan filmen börjar men dryck och tilltugg kommer vi ta med in. Ska bli riktigt intressant!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *