40-års kalas med maskeradtema

Hawaii - here we come!

Hawaii – here we come!

Färgglatt och snyggt?!

Färgglatt och snyggt?!

Igår var jag och Mattias bjudna på 40-års fest. En god vän har fyllt de härliga 40 åren och detta skulle firas! Vännen älskar att klä ut sig och klädkoden för kvällen var självklart maskerad. Inget speciellt tema utan helt enkelt valfri utstyrsel. Jag och Mattias inspirerades av det vackra vädret vi haft ett tag nu och valde hawaii-tema. Enkelt och tacksamt. Jag körde bikini, vit uppknäppt blus, bastkjol, flipflops, solglasögon och blommor runt hals och i hår. Mattias matchade med hawaiiskjorta, röda shorts, hatt, flipflops och solglasögon. Färgglatt och faktiskt ganska snyggt!

Festen var mycket lyckad. Alla var utklädda och det var mycket skratt, glädje, mat och dricka hela kvällen lång! Stort tack för en trevlig kväll!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Sandra skriver:

    Åh, jag vill också gå på fest med maskeradtema. Så roligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.