Shoppingtur till Åre

20130721-181629.jpg

Efter sex fantastiska dagar i Sälen var det dags att ta adjö (för i år i alla fall – vi hade det så bra att vi garanterat kommer tillbaka) och fortsätta vår semesterroadtrip. Tredje och sista stoppet gör vi hos svärföräldrarna i Östersund. Här tar vi dagarna som de kommer men självklart ska vi försöka hitta på så mycket skoj som möjligt för både barn och vuxna, men vi ser även fram emot lite lugn och ro och trevlig samvaro.

Idag fick jag och Mattias en dag för oss själva då svärföräldrarna tog med barnen på en utflykt. Vi valde att göra en dagstur till Åre. Tyvärr var vädret för dåligt för downhill-cykling (11 grader och småduggregn lockade inte oss). Istället ägnade vi oss åt Åreshopping och hamburgerlunch på Max.

20130721-181715.jpg

20130721-181727.jpg

Man kan göra riktigt bra klipp sommartid av både vinterkläder och skidutrustning av olika slag, men de har även bra reor på vanliga sommarkläder. Jag kom hem med ett par rejäla Lundhagskängor och ett par vinterskor från Sorel. Till Filippa köpte vi ett par Hestra-vantar, två t-shirtar och ett par yllesockar. Mattias funderar faktiskt på att köpa en downhill-cykel. Han gillar verkligen farten, fläkten och utmaningen som downhill innebär!

Vädret kommer bli kanon resten av veckan här i Östersund och Åre. Eventuellt blir det därmed downhill i Åre för oss någon dag framöver. Vi får se vilka möjligheter som bjuds!

20130721-181734.jpg

20130721-181748.jpg

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *