Nötsmörsbakad soft müsli

Nötsmörsbakad soft müsli

Nötsmörsbakad soft müsli

(varuprov) Jag köper ofta produkter av varumärket Paulúns. God, nyttig och jämförelse vis hälsosam mat. Superlunchen är min favorit. Nu kommer ytterligare en produkt i Pauluns-familjen. Den här gången en ny müsli – Nötsmörsbakad soft müsli.

Müslin kommer i två smaker - Hasselnötssmör, Hallon & Tranbär samt Hasselnötssmör, Mandel & Dadlar

Müslin kommer i två smaker – Hasselnötssmör, Hallon & Tranbär samt Hasselnötssmör, Mandel & Dadlar

Müsli upplevs av många som ganska torrt och trist. Därför kommer nu Nötsmörsbakad soft müsli där havregrynen bakas i hasselnötssmör. De får därmed en mjukare konsistens och en lätt nötsmak. Nötsmöret ger inte bara smak utan även näring i form av protein och nyttiga fetter. Precis som Paulúns övriga sortiment innehåller nyheten inget tillsatt socker. Müslin kommer i två smaker – Hasselnötssmör, Hallon & Tranbär där hallon och tranbär blandas med nötsmörsbakade havregryn, ugnsbakade fröer och rostade hasselnötter samt Hasselnötssmör, Mandel & Dadlar där nötsmörsbakade havregryn kryddas med kanel och kardemumma och blandas med dadlar, rostade hasselnötter, hela mandlar och ugnsbakade fröer.

Skippa Pauluns nötsmörsbakade soft müsli och gör min hemgjorda granola istället. Både nyttigare, godare och billigare!

Skippa Pauluns nötsmörsbakade soft müsli och gör min hemgjorda granola istället. Både nyttigare, godare och billigare!

Tyvärr (?!) blev det en totalsågning av Nötsmörsbakad soft müsli hemma hos mig. Vi gillade den inte alls. Varken konsistens eller smak. Müslin var för mjuk och saggig. Det blev som en geggamoja där allt klumpades samman. Smaken var inte särskilt god. Allt fick någon konstig bismak över sig. Att müslin dessutom är en kaloribomb gör inte saken bättre. Nej, tacka vet jag min hemgjorda granola som jag gjorde en ny omgång av istället. Smakrikt, krispigt och alldeles underbart!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *