Adventskalender 8 december

En av sakerna vi har gemensamt i vår familj är vårt stora filmintresse. Vi kollar mycket på film och olika tv-serier. Film föredrar jag självklart att se på bio. Har inte hunnit besöka IMax-biografen ännu, men har sett film i det formatet under en semester i New York.

Suffragette, adventskalender 8 december

Suffragette

Den 15 januari har filmen Suffragette premiär på svenska biografer. Det är ett drama om fotsoldaterna i den tidiga feministrörelsen, kvinnor som tvingades under jorden i en farlig katt-och-råtta-lek med en allt mer brutal stat. De var arbetande kvinnor som hade sett att den fredliga protesten inte uppnådde någonting. De såg en mer radikal kamp som den enda vägen till förändring. De var villiga att förlora allt i sin kamp för jämlikhet – sina jobb, sina hem, sina barn och sina egna liv. Filmen handlar om fotsoldaten Maud (Carey Mulligan) och hennes kamp för värdighet och en röst. Det låter som en kanonfilm som jag bara måste se!!!

I samarbete med Noble Entertainment har jag nu möjlighet att tävla ut biljetter till denna film. En (1) av er har chansen att vinna två biljetter till denna film. För att ha chans att vinna vill jag att du i en kommentar till detta inlägg berättar vilket datum filmen Point Break har biopremiär i Sverige. Du ska i kommentaren också motivera varför just du ska vinna dessa biobiljetter. Dela gärna detta inlägg på din Facebook-sida, Instagram (tagga @jessicasundberg72) eller länka till den på din blogg. Tävlingen pågår till och med torsdag 10 december kl 23:59. Glöm inte att ange email-adress så att jag kan komma i kontakt med dig om du vinner. LYCKA TILL!!!

Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

15 svar

 1. Anja L skriver:

  Jag vil vinna för att gå med svärmor på bio.

 2. Point Break har biopremiär i Sverige 5 februari 2016. Jag vill så gärna vinna 2 biljetter och ta med min vän Linda på bio. Vi ses 9 av 10 gånger i samband med våra barns aktiviteter och vi hinner aldrig umgås på riktigt så att säga. En tjejkväll på stan med middag följt av bio vore hur bra som helst för oss. Vi behöver det! Delar på Facebook!

 3. Milla skriver:

  Dessa biljetter vill jag vinna,
  För att jag för jämställdhet brinna,
  Därför är ju detta bra,
  Som jag gärna vill ha idag.

 4. Tova skriver:

  5 februari har pb premiär
  jag vill gärna gå på bio med min politiskt medvetna tonåring, hon kommer älska filmen

 5. Maje skriver:

  Premiär 5 februari 2016

  Med min sambo på bio vill jag gå
  så kanske han mer börjar förstå………………….

 6. Amanda skriver:

  Svar: 5 februari 2016

  Jag skulle vilja ta med min sambo på bio! Vi båda pluggar och som student har man inte så mycket pengar, men denna filmen verkar sååå bra! Så måste nog gå på den fastän jag inte vinner….

 7. Jenny Olsson skriver:

  Premiär 5 februari 2016!
  Hade vart kul att gå på bio, här hemma med småttingarna får vi ha bio till bollibompa i soffan!

 8. En julklapp med biobiljetter ,underbart älskar att se på film .Denna julklapp kommer jag att ta med min syster på om jag vinner för vi träffas så sällan .Filmen Point Break har biopremiär i Sverige i Sverige 5 februari 2016 .Delat tävlingen på facebook offentligt .

 9. Mattias Olofsson skriver:

  Jag vill byta ut vardagens måsten och bestyr,
  mot en dejt med sambon och ett riktigt bioäventyr!

  Rätt svar är 5:e februari 2016 🙂

 10. Oscar skriver:

  5 februari
  Som den feminist jag är så tänkte jag låta syrran och frun gå på bio medan jag tar hand om disken 🙂

 11. Anna L skriver:

  Premiär 5 februari 2016!

  kan inte komma på ett härligare bestyr
  än att jag från småbarnslivet flyr
  tar min kompis med på feel good
  kommer hem med ett bättre mood

 12. Sanna skriver:

  Hade varit super kul att vinna biobiljetter och se på denna film. Den ser riktigt bra ut och hade varit en härlig julklapp att bjuda med mig min bästa vän på, vi kan inte ses lika mycket nu när hon flyttat en bit härifrån och dessutom har en liten en att ta hand om nu, men kanske skulle hon lyckas kunna komma ifrån en liten stund.

  Point Break har biopremiär i Sverige den 5:e februari 2016.

  Delat tävlingen offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 13. Camilla_H skriver:

  Det är så mysigt med egen tid med ens nära,
  för att missas när man blev kära,
  så denna klapp skulle få hjärtat i spel,
  detta av kärlek, vilket aldrig är fel. 🙂

 14. Svar: 5/2

  Jag behöver lite egentid med sambon så han får helt enkelt vara den som får gå med på bion om jag vinner.

  Tipsat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2015/12/10/lucka-8-leva-sunt-1012/

 15. Caroline skriver:

  Svar: 5 februari 2016
  Finns inget bättre än brittisk drama som utspelar sig på tidigt 1900-tal. Och nu har jag ju redan sett alla (flera gånger om 😉 ) så vore riktigt kul med något nytt! Åååå vad jag vill bjuda med min mamma i mellandagarna och se den här filmen, för den verkar så himla bra, intressant och spännande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.