Äntligen har jag en GPS

Mina snälla gäster hade med sig fina presenter till mig när vi firade min Tjejklassiker. Självklart hade det inte alls behövts. Det är bara kul att ha något att fira tillsammans med sina nära och kära, men givetvis blev jag kanonglad för allt!

Av min man och barn fick jag det löparverktyg jag så länge har saknat – nämligen en GPS. Jag fick en Garmin Forerunner 305. Nu kommer jag i fortsättningen ha stenkoll på inte bara puls och tid utan även hur långt jag har sprungit. Det ska bli jättekul att testa! Premiär imorgon bitti.

Av min mamma och pappa fick jag presentkort som kan utnyttjas i en smyckesaffär i Jakobsberg Centrum som säljer bland annat Pandorasmycken. Perfekt, då kan jag köpa nya berlocker till det armband jag fick i födelsedagspresent i somras.

Av mina svärföräldrar och svägerskor fick jag något jag länge sneglat på, nämligen en flaska rosa champagne, Lanson brut rosé rose label med rosa kylklädsel runt om flaskan. Jag tycker flaskan är otroligt läcker och snygg. Får se om jag har hjärta att dricka upp innehållet!

Av syrran med familj fick jag en läcker orkidé i kruka. Gäller bara att sköta den rätt så att den håller sig fin.

Stort Tack allihop!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. oktober 27, 2010

    […] några dagars vila från löpningen kände jag mig väldigt taggad och hade laddat upp med min Garmin GPS på […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *