Restaurangbesök med familjen

Jag och Mattias konstaterade att det var länge sen vi var ute och åt på restaurang hela familjen. Vad passar då inte bättre än en söndagsmiddag ute på byn?!  Jag blev så förtjust i maten på Rikos i förra veckan och tog därför med mig hela familjen dit så de också skulle få testa.

Jag åt exakt samma mat som förra gången jag var där. Jag övertalade Mattias att ta samma. Och det var lika fantastiskt som sist. MUMS! Revbensspjäll med pommes, coleslaw och majs till huvudrätt och chokladfondant med vaniljglass och bär till efterrätt.

Barnen valde pannkakor med sylt och grädde till huvudrätt och glass med chokladsås till efterrätt. Gustaf var mätt efter pannkakorna och rörde inte sin glass. Vem tror ni åt upp den istället? Nej, inte Filippa. Den la JAG beslag på 🙂

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. oktober 19, 2010

    […] under tiden Mattias övervakade klippningen. Det första var att få en del pengar tillbaka från restaurangbeöket på Rikos där de tagit för mycket betalt. Det andra jag behövde göra var hämta mitt diplom och […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *