Är du startklar?

Äntligen har höstens mode börjat landa i butikerna, både i de fysiska och nätbutikerna. Nu blir det mera färg och påklätt som gäller. Jag har inte hunnit mig ut på stan ännu men jag har redan börjat kika runt på nätet. Dags att börja rensa i garderoben. Ut med det gamla, in med det nya!

Vi är garanterat många som vill komma igång med träningen igen nu till hösten. Själv måste jag börja styrketräna. Ett gymkort står högst upp på ”måste-listan”. För att öka motivationen och som sporre att komma igång triggas jag och många med mig av att köpa nya träningskläder.

Passande nog har mitt favoritmärke Röhnisch precis släppt sin höstkollektion. Jag var och spanade in nyheterna redan i april och det fanns mycket snyggt. Det är underbara färger i bland annat orange och grönt tillsammans med klassikerna rosa och svart. Det är snygga, feminina och även praktiska detaljer på plaggen. De har också satsat mycket på funktionalitet (fler plagg i shape-material och material som låter kroppen andas) och slitstyrka.

Det finns så mycket snyggt och måste-ha, men mina absoluta favoriter är dels Alma Print Sweater, en tunn långärmad tröja i bomullsstretch med mönstrad mesh i ryggpartiet, dels Shape Petra 7/8 zip tights. Det är just nu fri frakt så varför inte passa på att klicka hem dom redan nu?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.