Kvalitet och gott

Cheesecake från SenobleFör någon vecka sedan testade jag färdig Crème brûlée från franska Senoble. Senoble har precis lanserat sina frysta, färdiglagade kvalitetsdesserter i Sverige. I dessa desserter använder de ingredienser av högsta kvalitet. Tyvärr misslyckades jag med tillagningen av Crème brûléen och fick svårt att uttala mig om dessertens eventuella hiss eller diss.

I helgen blev det test av Senoble Cheesecake med hallonglasyr. Den kunde jag bara inte misslyckas med. Bara att ta fram och tina. Senoble Cheesecake är en dessert med färskost och botten av speculooskex. Speculoos är kex som härstammar från Nederländerna och de påminner om våra pepparkakor.

Galet god efterrätt!Varje förpackning från Senoble innehåller två portioner. Cheesecaken var fantastiskt fin utseendemässigt med sin kexbotten, vita cheesecake och den hallonröda toppingen. Konsistensen var perfekt! Krispig i botten och krämig i övrigt. Och smaken. Wow! Den här var god! Lite julkänsla över den med pepparkakssmaken på botten. Lagom söt hallonglasyr som inte tog över. Fyllig smak på den vita cheesecaken.

Helt klart betyget 5 av 5 sunda! En efterrätt helt i min smak! Passar lika bra att njuta av på egen hand som att servera den på en middagsbjudning.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *