Tre nya sura

Höstnyheter från PågenNi vet väl att LingonGrova från Pågen är Sveriges mest sålda bröd. Det är också den sjätte mest sålda varan i svensk dagligvaruhandel. Nu kommer LingonGrova i en ny variant – LingonGrova Guld. Precis som övriga LingonGrova-bröd är det lingon och Pågens egen surdeg som ger brödets dess goda smak. LingonGrova Guld innehåller dessutom vinbär och blåbär samt solroskärnor, korn och linfrön för bättre mättnadskänsla och tuggmotstånd. Den har fått en mindre förpackning som bättre ska passa mindre hushåll och den som inte vill slänga bröd i onödan.

Ett enligt mitt tycke mycket smakrikt och gott bröd med lagom storlek på de ganska tunna skivorna och med precis tillräckligt tuggmotstånd.

En höstnyhet är också surdegsbrödet ÄppelLust. Äppellust är ett säsongsbröd som bara säljs under begränsad tid. Grymt god smak, perfekt tuggmotstånd och kommer i lagom stora portionsbitar. Ytterligare ett bröd helt i min smak!

Sist och kanske minst har vi Pågen Surdegstoast. Ytterligare en ny toast i den mindre förpackningsstorleken och bakad på surdeg. Den här gången en surdegstoast toppad med Vallmo. Fantastisk god smak! Passar superbra att rosta och toppa med smör, chiasylt och en god ostskiva!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.