Att lämna bekvämlighetszonen

Att kliva ur sin bekvämlighetszon kan upplevas som både obehagligt och skrämmande, men är nödvändigt för den personliga utvecklingen. I bekvämlighetszonen känner jag mig trygg. Ofta finns det dock inget att vara rädd för. Jag måste våga prova nya saker i större utsträckning än vad jag gör idag.

Som ett (litet) steg i detta skaffade jag mig en film som inte alls är en Jessica-film. Det är Quentin Tarantinos senaste The Man with the Iron Fists från Universal picturesDet är ett brutalt och blodigt actionäventyr inspirerat av kung fu-klassikerna.

Den handlar om att en kista med kejsarens guld har blivit stulen och varenda kung fu-krigare, lönnmördare och torped i hela Kina samlas och kämpar längs gatorna i Jungle Village för att lägga vantarna på skatten. I huvudrollerna ser vi bland annat Russel Crowe, RZA, Lucy Liu och kampsportsstjärnan David Bautista.

Det ska bli spännande att se om jag trots allt gillar denna film. Självklart återkommer jag med en recension!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *