Kickoff countdown

Som jag har skrivit förut kommer ett nytt Skylanders till hösten. 10 oktober släpps nyheten och heter Skylanders Trap Team. Det ser mina barn mycket fram emot.

Kickoff Countdown

Fram tills dess får vi njuta av att det släpps nya Swap Force-figurer. Med anledning av fotbolls-vm som spelas i Brasilien mellan 12 juni och 13 juli kommer i dagarna en specialversion av figuren Countdown. Den har nu fått utseendet av en fotboll och heter Kickoff Countdown.

Barnen blev superglada över nya gubben och satte sig genast och började spela. Det var knappt att de ville gå ifrån för att äta middag!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Carolina skriver:

    Åh, passar min son perfekt – han älskar Skylanders och är dessutom fotbollsspelare 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *