Äventyrsbadet på Experium

20130719-213817.jpg

Idag gjorde vi vårt andra besök på äventyrsbadet Experium. Oj, vad barnen for fram och tillbaka. Varenda vattenrutschkana åktes om och om igen. Favoriten var X-tube där man satt i ringar och åkte ner. Alla utom jag gillade Black Steel Hole som är en heltäckt bana med ljuseffekter. Jag fick helt enkelt ingen fart i den utan blev på-åkt av en som kom bakom i världens fart. Detta trots rejäla säkerhetsavstånd…

20130719-213827.jpg

Strömmen var riktigt rolig. Man åkte bara runt, runt utan minsta ansträngning. Vågfunktionen var däremot inte lika skoj. Vågorna var för höga och kraftiga och båda barnen, och även jag, fick några rejäla kallsupar.

20130719-213840.jpg

Det lilla barnområdet gillade mina barn. Där bottnade även Gustaf och där ville båda leka ”kom-och-ta-mig-om-du-kan” om och om igen. Det blev även mycket av varan ”nu-häller-vi-femtusen-hinkar-vatten-på-mamma-som-finner-sig-i-alla-våra-skojiga-lekar-utan-minsta-protest”.

20130719-213850.jpg

Mina favoriter var jacuzzin och utomhusbadet. Inte så konstigt kanske – de poolerna var extra varma och sköna! Vattentemperaturen i samtliga pooler och rutschkanor höll dock en väldigt bra temperatur enligt mig. Lite för varma enligt resten av familjen. Ingen temperatur man vill motionssimma i direkt, men väldigt behaglig temperatur för mysiga bad.

20130719-213900.jpg

Vi testade aldrig saunaworld. Åldersgränsen var 8 år och vi ville inte lämna Gustaf ensam eller gå i omgångar. Det får bli en annan gång! Inte heller testade vi flowrider. Ingen hade något större intresse av det.

3 timmar x 2 gånger var vi där. Jag tror alla nöjde sig med det!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *