Pizzamiddag från Fjällbagarn

Idag åt vi semesterns garanterat godaste lunch (så här långt i alla fall). Vi åt också semesterns sämsta middag (hitills). Vi tog hämtpizza från Fjällbagarn. På menyn lät pizzorna otroligt goda och med tanke på priset tänkte vi att kvaliteten är därefter (dyra pizzor = bra pizzor). Vi tog en Hawaii, en Svenne och en Getosten.

Min spontana reaktion var att vi alla fått barnpizzor. De var väldigt små, dock ganska tjocka. Bleka var de också. Smaken i sig var det inget fel på, men helheten gick inte alls ihop. Ingen åt upp sin pizza… Verkligen trist!

20130719-221201.jpg

Fjällbagarn är en del av Gustav Grill & Bar. Där har vi valt äta middag och lunch de flesta dagar vi varit i Sälen. De har fantastisk service, underbart god mat till överkomliga priser och ett fantastiskt dryckessortiment.

De brygger eget öl som var något utöver det vanliga! Vi testade oss igenom större delen av dessa ölsorter och är verkligen imponerade! Hoppas att ölet någon gång kommer att säljas på Systembolaget.

Ett separat inlägg om maten och drycken på Gustavs kommer senare!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.