Back to life, back to reality
Idag är det första arbetsdagen för många. Så ock för oss. Barnen måste gå på en av de få skolor där lärarna INTE har studiedag idag (de har istället i februari) så även de fick en kickstart en tisdag som denna.
Vardag innebär en övergång till den klassiska vardagskvällsmaten. Först ut i kväll blev min klassiska ugnsbakade laxfilé toppad med hemodlad bladpersilja. Till detta serverades ugnsbakade rotfrukter bestående av sötpotatis, morötter och rotselleri. Guacamole, gräddfil och thaichili-sås till detta och självklart färska grönsaker och idag även hackad spenat. God och nyttig start på vardagen och det nya året.
Det som var lite speciellt med kvällens middag var rotsellerin. Den valde jag att ugnsbaka i min Crock-Pot Slow Cooker. Jag la ner en skalad halv rotselleri i pottan, tog ner salt och peppar och körde på låg temperatur i 5 timmar. Oj, vad gott det blev. Vilka smaker som kom fram. Underbart!
Senaste kommentarer