Bästa löptipsen

I fredags damp senaste numret av Topphälsa ner i min brevlåda (fick dessutom två nummer och anledningen till det tror jag är att jag fick en gratisprenumeration på tre nummer när jag köpte en Röhnisch träningsbh på Intersport för ett tag sedan). Brukar alltid läsa den på en gång men hann inte i fredags.

Igår kväll innan jag skulle lägga mig börjar jag bläddra i den. Det är jogg-tema i detta nummer. Fanns en hel del intressanta reportage och artiklar. I Topphälsa vänder sig artiklarna mer eller mindre till vardagsmotionären till skillnad från artiklarna i Runners World så mycket är gammal skåpmat för mig, men lika kul att läsa för det.

På sidan 22 hittar jag 17 bästa tipsen från läsarna. Och där, som tips nummer 5 läser jag plötsligt ett tips från mig! Joggblogga är rubriken och sen nämns att jag får min drivkraft från att skriva på min egen blogg (här anges också adressen till bloggen) och läsa andras bloggar, att jag gärna springer på morgonen, att jag helst springer ensam som en sorts meditation och att olika lopp ger mig motivation och träningsmål. Haha, det var lite roligt och lite förvånande att läsa något man själv skrivit (även om det inte helt var mina ord utan ett sammandrag av det jag skrev i insändaren).

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. camilla skriver:

  Hej

  Fick tidningen häromdagen kul att ditt tips kom med.
  Vad har hänt med bloggen kan inte läsa i slutet på inläggen.
  kRAM cAMILLA

 2. camilla skriver:

  nU FUNKAR DET ATT LÄSA VET EJ VAD JAG GJORDE.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *