Avbrott från påsken

Hur gott jag än tycker att det är med påskmat kan det bli för mycket av det goda. I det här fallet kanske det inte blivit för mycket egentligen, jag äter gärna den klassiska påskmaten fler dagar framöver, men det är skönt med ett avbrott och variation i lunch- och middagsmaten.

Flankstek, pommes duchesse, sallad och såser

Vi bestämde därför att på självaste påskafton äter vi påskbuffé till lunch och kött a la finlördag till middag. Denna finlördag blev i princip en repris på förra veckans. Osttallrik till förrätt, flankstek med pommes duchesse, såser och sallad till huvudrätt och chokladlavamuffins till dessert. En middag i världsklass! Älskar’t!!!!

Vilket är ditt favoritkött?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *