Båtpremiär

Båtpremiär!

Båtpremiär!

Ut på tur, aldrig sur!

Ut på tur, aldrig sur!

Äntligen är våren och sommaren här. Äntligen kan vi åka båt igen! I veckan sjösattes vår Fidelie och idag var det båtpremiär. Mattias, och till viss del även jag, har under senare delen av vintern/början på våren fixat och donat en hel del med båten.

Här är mannen bakom det mesta av arbetet som görs ombord på vår Forbina 9000.

Här är mannen bakom det mesta av arbetet som görs ombord på vår Forbina 9000.

Vi har bottenmålat och polerat hela båten. Fixat diverse läckor. Installerat ny plotter. Installerat 4G-router med wifi. Fått upp fler USB-portar. Installerat fotsteg på stegen till flybridge. Dragit kablar för att förbereda för en andra solcell. Lagt ny matta i barnen sovrum och dolt en ful lucka. Installerat ny belysning. Etc etc. Det är som Mattias säger mycket som skett ”behind the scene” som man inte ser men som kommer förbättra både prestanda och upplevelse.

Lite kylig första dag, men vad gör väl det?!

Lite kylig första dag, men vad gör väl det?!

Så nu är vi igång. Håll tummarna för att det blir en riktig kanonsommar!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *