Bloggevent signerat Sparkibaken Terese

Idag har jag och barnen varit inne i stan på förmiddagen och fram till lunch. Jag var inbjuden på ett bloggevent anordnat av Sparkibaken Terese och sportklädmärket Casall. Vi höll till i Casalls shop på Birger Jarlsgatan i Stockholms city. Terese och Casall bjöd på frukost (blev min andra för dagen med andra ord men mackorna och juicen som vi fick på eventet var riktigt goda så det var inga problem alls att få ner!!!), mingel, frågestund med Casalls designer, shopping med 20% rabatt och goodiebag!

Barnen skötte sig galant och lyckades vara (relativt) lugna och tysta under introduktionen/frågestunden!

Åh, vilken fin höstkollektion Casall hade. Jag hade kunnat handla hur mycket som helst! Nu hade jag sån tur och vann en utlottning under eventet där priset var ett presentkort på 1000 kr (vi var två glada vinnare som fick ett varsitt presentkort a 1000 kr – STORT TACK, oerhört generöst). Det innebar att jag kom hem med både ett par byxor och en tröja (jag ville ha en svart tröja, Filippa övertalade mig att ta den rosa) för bara 200 kronor. Byxorna och tröjan är perfekta, funkar lika bra till vardags som till gymmet.

Innan vi gick fick vi en trevlig goodiebag i form av en gympapåse och i den låg en rosa vattenflaska, en underbar grön Casall-topp och en Gainomaxbar. Filippa var snabb att paxa gympapåsen och vattenflaskan och de kan hon få. Hon (och även Gustaf) var så snälla och skötte sig så bra!

Förutom att träffa på Terese träffade jag även på Lina igen. Alla tre var vi med på Loppi-resan för ett tag sedan. Kul!

Efter eventet gick vi vidare till McDonalds och åt lunch. Barnen fick ett varsitt Happy Meal och jag åt (som vanligt på McD) McFeast & co. I vanliga fall äter vi hellre på Max men just nu har McDonalds sina bokveckor i Happy Meal och idag fick vi med två bra böcker som vi läste på väg hem på tåget – En tur med hunden av Bente Olesen Nyström och Pippi och Starke Adolf och andra serier av Astrid Lindgren/Ingrid Vang Nyman. Böcker är en bra ”present” i en barnbox. Där har Max något att lära!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *