Boston – Ett perfekt headset för aktiva personer

Jag är en person som älskar att röra på mig. Det kan vara allt från långsamma promenader till gymträning. Då lyssnar jag via mobilen på en bra podcast eller inspirerande och peppande musik. Hörlurar eller headset av bra kvalitet är ett måste. De måste sitta bra på eller i örat. Det är ett riktigt störande moment om de trillar ut hela tiden och energin måste läggas på att få dom på plats igen. Lika viktigt är ljudkvaliteten och även att sladden inte korvar sig eller är i vägen. Energin vill man lägga på träningen.

Jag har testat olika märken på headsets och ett som passar mig bra är sportlurarna Rio från Urbanista som bland annat säljer just sportlurar anpassade efter en aktiv livsstil.

Total rörelsefrihet med Boston från Urbanista.

Total rörelsefrihet med Boston från Urbanista.

Extra ploppar medföljer.

Extra ploppar medföljer.

I början på juni släppte Urbanista en ny sportlur, kallad Boston, utrustad med bluetooth. Boston är alltså trådlösa och ger riktigt bra rörelsefrihet. Det är enkelt att kontrollera både musik och samtal via en fjärrkontroll på kabeln som håller samman propparna mellan öronen. Det är bra batteritid, ca 3,5 timmar. Boston har bra räckvidd, runt 10 meter när det inte är något hinder mellan enheterna.

En fjärrkontroll man enkelt styr musik och samtal med.

En fjärrkontroll man enkelt styr musik och samtal med.

Nu slipper man besväret med begränsande sladdar!

Nu slipper man besväret med begränsande sladdar!

Nu har jag testat Boston ett tag och är riktigt nöjd. Jag var så trött på att ha en hängande sladd som jämt var i vägen och som styrde och ställde, men med Boston slipper jag det! Total rörelsefrihet och det är så skönt. Mobilen kan utan problem ligga i en stängd handväska eller stängd ficka när jag tex tar mig till och från jobbet/shoppar på stan eller i mitt flipbelt vid löpturer och samtidigt kunna lyssna, eller svara i telefonen via den nätta kabeln som hänger mellan öronen – toppen! I övrigt har Boston alla de egenskaper Rio har som att de sitter bra, har bra ljud, är vattentåliga och lätta att göra rent. Boston är alltså en hörlur jag varmt kan rekommendera. Kommer nog aldrig vilja ha en sportlur med sladd mer!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *