Chipsnyheter till fredagsmyset

Chipsnyheter till fredagsmyset

Chipsnyheter till fredagsmyset

Nu är det inte långt kvar till fredag. Sugna på chipsnyheter till fredagsmyset? För ett tag sedan fick jag hem de senaste chipsen från Estrella och i fredags testade vi två av sorterna.

Tortilla Nacho Cheese, tunna tortillachips med Nacho cheese-smak. Jag förstår inte riktigt grejen. Det här är inga chips. Det är tillbehör till tacos. Borde enligt mig stå bland tacotillbehören och inte bland chipsen. Vi brukar också snacksa på tortillachips i samband med att vi äter tacos, men det är inte ”chips”-chips om ni fattar vad jag menar. Riktigt spröda och massor med god smak, men som sagt, ett tacotillbehör.

Rostad Vitlök & Havssalt, tunna potatischips med smak av vitlök och salt. Jag älskar ju lövtunna chips och dessa gjorde mig inte besviken. Spröda och läckra med mycket god smak.

*** Inlägget baseras på produktprover men samtliga ord, åsikter och bilder är mina egna och jag får inget betalt för att skriva detta ***

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.