Crock-Pot med löstagbar gryta

Crock-Pot med löstagbar gryta

Crock-Pot med löstagbar gryta

För drygt två år sedan skaffade jag en av de bästa prylarna jag har i köket, nämligen en Crock-Pot Slow Cooker. För ett år sedan böt jag ut denna mot en Crock-Pot med Autostir-funktion. Jag fortsätter traditionen med att byta upp mig och har nu införskaffat en Crock-Pot med löstagbar gryta. Inte för at min senaste har blivit sämre på något sätt. Den är fortfarande som ny både funktionellt och utseendemässigt. Anledningen till bytet är att jag gillar ny teknik och vill testa det senaste!

Crock-Pot 6,0 Sauté

Crock-Pot 6,0 Sauté

Den Crock-Pot jag har köpt är den största modellen, Crock-Pot 6,0 sauté. Den har hela 6,0 liters kapacitet. Det innebär att den egentligen är lämplig för 7-8 personer. Jag hade en 5,7 l tidigare och den var alldeles utmärkt för vårt hushåll på två vuxna och två barn (och matlådor till jobbet om det räcker) så en 6,0 kändes rimligt. I övrigt har den liksom förra modellen två värmeinställningar och varmhållningsfunktion. Den nya modellen har 20 timmars nedräkningstimer och övergår automatiskt till varmhållningsläge när tillagningstiden är uppnådd. Den har en löstagbar gryta som kan användas på spisen, i ugnen, i kylen eller i frysen. Perfekt när man tex vill bryna köttet/fisken/grönsakerna innan tillagning eller om man vill förbereda tillagningen genom att stoppa ner allt på kvällen i Crock-Pot och sätta på den på morgonen. Den har nonstick-beläggning, glaslock och kan köras i maskin.

Det kommer inte dröja länge innan jag sätter min nya potta på prov. Ska bli spännande! Har ni testat något av mina populära Crock-Pot recept? Här kommer några exempel. Hett fläsklägg i Crock-Pot, Ärtsoppa, Nattbakad högrev, Kycklinggryta med tomat och bacon, Vegetariska fyllda paprikor, Kålpudding, Chili con carne, Köttfärssås/Bolognese, Pulled chicken thai style, Mustig chiligryta, Helstekt kyckling, Rödkålssallad, Fläsklägg med rotmos, Pulled pork etc.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. Dianasdrömmar skriver:

    En crockpot står på önskelistan kram

  2. Eva Svensson skriver:

    Innergrytan är gjord av DuraCeramic. Jag är änka och lever alltså ensam. Så där lagom kul att laga mat till sig själv varje dag 😜 men med en slowcooker så kan man laga mycket på en gång och göra matlådor. En favorit är Chicken Alfredo. Funkar året om. 😊

  1. november 27, 2016

    […] Dianasdrömmar om Crock-Pot med löstagbar gryta […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *