Risenta

Jacob Wismar in action

Jacob Wismar in action

Idag var jag och åtta andra glada tjejer på Risentas huvudkontor i Rotebro. Vi är ett gäng på tio tjejer som har blivit utsedda till Risenta-amabassadörer. Trevliga Molly är en av dom! Alla har vi gemensamt att vi är intresserade av att laga mat, hälsa och motion.

Det närmaste året kommer vi att få testa nya produkter för provsmakning, testa produkter som redan finns i sortimentet och sprida matglädje kring dessa, vi kommer att utbyta inspiration och erfarenheter, få matinspiration av Jacob Wismar, få nyhetsbrev, recept och material, komma med synpunkter och idéer till Risenta och förespråka Risenta inför er, våra vänner och bekanta. Två gånger om året ska vi arrangera middagsbjudningar baserat på Risenta-produkter. Då ska vi bjuda in 5-10 vänner och laga middag hemma hos oss och dokumentera detta i bild och skrift. Allt detta ska bli jättekul!

Idag startade vi igång det hela. Vi fick höra om företaget Risenta, vi gick runt i fabriken och tittade och fick information om vad det kommer att innebära att vara Risenta-ambassadör. Sen vidtog matlagning av Jacob Wismar. Vi fick så mycket gott att äta och jag tackade min lyckliga stjärna att jag hade med min tomma matlåda från jobbet som jag fick fylla på när alla ätit sig mätta! En del recept finns på Risentas websida, en del är från Jacobs bok ”Jacobs hälsokök”. Det serverades päronpizza med valnötter och chevre, bovetetabbouleh, åländskt brännvinsbröd med gojibär, kyckling med ingefära, svamprisotto, sesamlax, citrusbönor, musselsoppa med röda linser, quinoa med pesto och fetaost och rostade solroskärnor, solrospesto, hummus på röda linser och müslitoppad cheescake. Vi fick champagne till förrätt och rött vin till huvudrätter. Trist att jag körde bil… Allt var så fantastiskt gott! Jag kommer garanterat att göra en buffé på flera av dessa rätter efter jul när jag bjuder hem folk.

En del av den goda maten

En del av den goda maten

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Fröken Dill skriver:

    OJ, det låter verkligen spännande och gott!
    Tycker fröken Dill

  1. september 3, 2010

    […] kallad Rivstart, röda linser och pumpakärnor (bara 100 kr för allt detta). Eftersom jag är Risenta-ambassadör fick jag även en trevlig goodiebag med blandat innehåll och en fin tröja att springa i på […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *