De senaste nyheterna från Cloetta

Att jag är en obotlig gottegris känner ni nog till. Att göra en Sockerdetox med Filippa vore kanske inte helt fel, men någon last måste jag väl få ha! Jag älskar godis, snacks, bullar och kakor och så länge det inte tar över mitt liv är det ingen större fara (tror jag). Ibland är livet som bloggare inte helt fel, speciellt inte när man får hem ett oväntat och gott paket med de senaste nyheterna från Cloetta. Som medlem i Cloettas bloggnätverk för jag chansen att prova de senaste nyheterna innan de når ut i butik. De jag fick hem nu lanseras i butik efter vecka 38 (förstår om ni längtar!).

Goda nyheter från Cloetta!

Goda nyheter från Cloetta!

Nyheterna är Läkerol YUP Cola Sour, en sockerfri sur, mjuk godis med smak av cola, Gott & Blandat Supersalt med en mix av de supersalta Gott & Blandat-godisarna som tex Djungelvrål och Salmiakbalkar,  Polly Puffar Sea Salt som är krispiga och salta majspuffar överdragna med mjölkchoklad, Center Mint med smak av mint och mörk choklad, Crispy Bite som är en chokladbar med fullkornsrån, yoghurt, mjölkchoklad och torkade bär samt Nutisal Dry Roasted Peanuts som är torrostade jumbojordnötter i tre olika spännande smaker.

Vi har en god och spännande höst framför oss!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Lina skriver:

    Åh, låter som riktigt goda nyheter tycker jag! Nötterna framförallt men även pollypuffarna och centern vill jag nog gärna testa:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *