Den andra och sista

Igår var jag iväg till specialbutiken Choklad & Lakrits för att hämta ut den andra och sista goodiebagen inför Lakritsfestivalen som går av stapeln här i Stockholm nu till helgen. Den första skrev jag om här och jag har så smått börjat testa läckerheterna som jag fick med hem. Recenssion kommer.

Den andra innehöll lika mycket spännande den i lakritsväg. I påsen fanns följande:

  • Från Ekologistik fick jag ekologiska kakor/biscotti med lakrits från Kalabrien
  • Prima Pralin skickade med en av sina egentillverkade chokladpraliner
  • Nammi Godis med sitt isländska lakritsgodis bjöd på Salta biten samt Djupur som innehåller både choklad och lakrits
  • Från Finngross fick jag lakritstoffee doppad i choklad från Brunbergs i Finland

Med i påsen skulle det också ha medföljt en hel ask med minicupcakes från Damen med Bakelsen men den saknades tyvärr i min påse. Ska få hämta ut den på plats när jag besöker festivalen i helgen.

Godissugen som jag var idag högg jag genast in på en Salta biten. En mjuk saltlakritsbit överröst av salt lakritspulver. Mycket god!

Det som händer härnäst för mig är att jag kommer att besöka Lakritsfestivalens pressvisning med lakritsbuffé som äger rum nu på fredag. Sedan är min plan att besöka själva festivalen på söndag. På lördag är jag upptagen med att sälja barnkläder på Familjens ekomarknad som äger rum på lördag mellan 10-16 på Fotografiska muséet här i Stockholm. Missa inte det! Funkar utmärkt att kombinera med Lakritsfestivalen.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. mammaspring skriver:

    Är svag för lakrits.. åååh… vilken lycko-goodiebag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *