Förhandsvisning av Husqvarna Premium 168

Idag var vi en liten skara utvalda från media- och bloggvärlden som möttes upp på Fotografiska museet för en förhandsvisning av Husqvarnas nya köksserie Premium 1689. Det var första gången någonsin den visades.

Electrolux, som står bakom Husqvarna, har i flera år arbetat för att ta fram denna nya serie köksprodukter. Det har gjorts mycket research inför produktutvecklingen med tusentals hembesök där konsumenternas vardag har kartlagts i detalj. Därför är varje produkt baserad på verkliga behov. Sedan har köksserien hämtat funktioner och inspiration från produkter i professionella kök för att bäst kunna ta vara på högkvalitativa råvaror.

Designen ska passa i moderna kök och en modern livsstil. Den bär tydliga drag från det professionella köket.

I serien ingår bland annat ångugn, kyl och frys, spisfläktar, spisar, inbyggnadshällar, inbyggnadsespresso.

Här håller Electrolux globala designchef Henrik Otto och Thomas Johansson, designansvarig för Electrolux Europa föredrag om trender och inspiration. Med på bilden är också Electrolux chef för Sverige och Norge samt dagens moderator på scenen.

Årets kock 2009 Viktor Westerlind provade den nya köksserien och bjöd oss sedan på god mat.

Fler bilder på den nya köksserien.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. @Receptomaten skriver:

    Tack för rapport & bilder 🙂
    Hade vi varit lite piggare hade vi setts på både Fotografiska & Star idag. En annan gång blir det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.