Exklusiv förhandsvisning av Morbius

Exklusiv förhandsvisning av Morbius
Exklusiv förhandsvisning av Morbius

Igår var jag och familjen inbjuda av Erwik communication till en exklusiv förhandsvisning av Morbius. Morbius är en ny Marvelfilm som har biopremiär i hela landet idag den 30 mars.

Det bjöds både på alkohol...
Det bjöds både på alkohol…
... och alkoholfritt!
… och alkoholfritt!

En av Marvels mest fängslande och motstridiga karaktärer kommer på bio när Oscarbelönade Jared Leto förvandlas till den gåtfulle antihjälten, Michael Morbius. Dr Morbius är svårt sjuk i en sällsynt blodsjukdom och fast besluten att rädda andra som lider av samma öde. Han tar en desperat chans och vad som först verkar vara ett lyckat resultat visar sig snart vara något som kan vara värre än sjukdomen. Riktigt bra film som även jag som inte är ett Marvel-fan tyckte var super! Rekommenderas!

Bio utan popcorn är som ägg utan kaviar!
Bio utan popcorn är som ägg utan kaviar!

Innan filmen bjöds vi på popcorn och dricka, både bubbel och alkoholfritt. Känns skönt att vara tillbaka i de här sammanhangen, som vi har längtat och som vi uppskattar inbjudningarna!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *