Paulúns Paleo Supergranola

Paulúns Paleo Supergranola

Paulúns Paleo Supergranola

Jag köper ofta produkter med varumärket Paulúns. Hans Supersortiment består av allt från Supermix, Supergrötmix, Superknäcke, färsk Supergröt till Supermüsli och Superflingor. Goda produkter, ofta utan tillsatt socker och utan tillsatser, för ett sunt och hälsosamt leverne. Paulúns breddar nu sitt sortiment ytterligare och lanserar Paulúns Paleo Supergranola.

Kokos, mandel och blåbär.

Kokos, mandel och blåbär.

Hasselnöt, mandel och hallon.

Hasselnöt, mandel och hallon.

Att äta Paleo innebär kortfattat att äta mat som vi åt den för evigheter sedan, innan vi började med tillsatser och processad mat. Ungefär som på stenåldern alltså. Allt ska vara naturligt och näringsrikt med mycket nötter, bär, frukt, naturliga fetter och med inslag av fågel, kött och fisk. Det här har Paulun tagit hänsyn till när han gjort sin paleogranola. Den innehåller massor av rostade fröer och nötter av olika slag, minst 79%, vilket gör den fiber- och proteinrik. Granolan har blandats med kanel och fått naturlig sötma från dadelpuré och sötpotatispuré. Inget socker är alltså tillsatt vilket gör att granolan har låga kolhydratnivåer.

Dags för testpatrullen att göra en insats!

Dags för testpatrullen att göra en insats!

En sked av ena sorten...

En sked av ena sorten…

... och en sked av andra sorten.

… och en sked av andra sorten.

Paulúns Paleo Supergranola finns i två smaker. En med kokos, mandel, blåbär och en med hasselnöt, mandel och hallon. Perfekt som topping på filen, yoghurten, chiapuddingen, kvargen eller vad man nu gillar att ha en crunchig och mättande topping på.

Måste smaka lite till...

Måste smaka lite till…

... och lite till!

… och lite till!

Mmmmmm....!

Mmmmmm….!

Funderar ut vilken som var godast!

Funderar ut vilken som var godast!

Jag och barnen hade en SUPERgod stund när vi skulle provsmaka dessa. Basen i de två granola-sorterna är ju samma. Bara nötter och frukt skiljer dom åt. Det blev en jämn kamp! Båda var crunchiga och välsmakande. Vår favorit blev efter mycket övervägande hasselnöt, mandel och hallon. SUPERgott! Enda nackdelen är att de är SUPERdyra att köpa….

*** Inlägget baseras på produktprover men samtliga ord, åsikter och bilder är mina egna och jag har inte fått betalt för att skriva detta inlägg ***

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *