Examenstider

Nu närmar sig examen, skolavslutningar, konfirmationer och andra avslutningar för terminen med stormsteg. Gatorna kommer fyllas med glada barn och ungdomar som firar och äntligen får välförtjänt sommarlov! Det är härliga tider tycker jag. Full med glädje!

Många är vi som är på jakt efter en examenspresent/konfirmationspresent. Smycken tycker jag fungerar i alla lägen, både till tjejer och killar. Utbudet på smyckesmarknaden har fullkomligt exploderat senaste tiden och det finns mycket snyggt att välja bland. Själv varierar jag oftast mellan mina rena guldsmycken eller mitt Pandora-armband, mitt namnhalsband från Amanda Egilson och mina smycken från Miss Dee.

Miss Dee släpper i dagarna sin nya sommarkollektion. Som vanligt finns det mycket snyggt att välja bland. Finns att köpa på Blingit.se. De har just nu en kampanj som handlar om ringkollektionen Combiné. Ringarna har kombinerats ihop till olika 10 set. Just nu säljs dessa till ett fyndpris, 219 kr ord.pris 299 kr. Det finns många fina kombinationer och något för alla smaker!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *