Enkel men god tisdagsmat

Det är hur roligt som helst att stå i köket och hitta på nya rätter eller göra en personlig twist på en klassiker, experimentera och prova sig fram. Ibland med lyckat resultat, ibland med mindre lyckat resultat. Trial and error! Vissa dagar känner man dock inte för att krångla till det mer än nödvändigt. Idag var en sådan dag.

Kvällens middag blev därför ”enkel” i den bemärkelsen att det blev en helt vanlig klassiker, utan krusiduller men med mycket god smak såklart. Det tummar jag inte på. Jag stekte upp en marinerad fläskytterfilé, gjorde en brunsås innehållande skogschampinjoner och serverade detta till kokt potatis, grönsaker och lingonsylt. Mycket uppskattat (både för att det var gott och att jag således kunde spendera mindre tid i köket och mer tid med familjen)!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *