Förkyld…

Det är förkylningstider just nu. Barnens näsor rinner och de hostar rakt ut. Jag har inte varit sjuk på evigheter men nu har även jag smittats. Det gick väldigt snabbt också. Jag kände inte av något igår, men idag är näsan igentäppt och jag känner som vanligt när jag är förkyld ingen smak. Snuva är som tur är det enda jag har. Har inget halsont och är ganska pigg. Jag tror att förkylningen snabbt kommer att gå över. Det brukar vara så att när jag snabbt smittas så går det snabbt över. Har ändå laddat upp med nässpray, halstabletter och te.

Pga förkylningen blir det ingen träning idag och imorgon. Får se hur jag mår på onsdag. Jag hoppas att jag kan gå på SatsCorePulse då på lunchen men är jag det minsta förkyld går det självklart bort!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. september 14, 2010

    […] Vaknade imorse och mådde mycket bättre än igår. Smaken är tillbaka och förkylningen är på väg bort. Det blev som jag trodde – […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *