Få stopp på svälten

TatueringJag har bara två namn tatuerade på min kropp. Namnen på två underbara barn som jag hoppas själva känner att de lever med en familj som älskar dom över allt annat, att de har det bra och lever gott. Som säkert många av er läst har Zlatan Ibrahimovic nu många fler namn än sina barns tatuerade på sin kropp. Visserligen temporära tatueringar men budskapet är starkt och går hem hos oss alla.

Jag har fått samma förfrågan som Zlatan Ibrahimovic, dvs uppmärksamma de 805 miljoner människor som lider av hunger runt om i världen. Kampanjen är för World Food Programme. Självklart vill jag dra mitt strå till stacken. Alla instanser i hela kampanjen, från Zlatan, till produktionsbolaget, till mediaagenter och bloggare/press, gör det här pro-bono. Kolla in videon, den talar för sig själv:

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.