Familjefika på chokladfabriken

Det är inte ofta hela familjen fikar tillsammans ute på stan, men idag slog vi till stort. Vi möttes upp med vår kompis som jobbar på Chokladfabriken och hennes familj just på Chokladfabrikens café. Barnen fick en varsin varm choklad med vispgrädde och marshmallows. Mattias tog en kaffe latte och jag en chokladte. Till fikabröd valde Gustaf en chokladmuffins, Filippa en citron- och marängbakelse, Mattias och jag en varsin brownie med vispgrädde. Riktigt gott! Gustaf åt bara upp halva sin muffins, resten åt jag upp! Gustaf drack inte heller upp sin varma choklad och de resterna gick jag också lös på och jag kan tala om att det var den godaste varma chokladen jag nånsin druckit.

Efter fikat fick vi och barnen en rundtur inne i själva tillverkningen. Där smakade barnen och jag även tryfflar och choklad. Vi fick med oss lite godsaker hem såklart som extra bonus!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.