Fängslande kalas

Trap TeamIdag släpps nya Skylanders, Skylanders Trap Team. Som mina barn har längtat! När Skylanders Swap Force kom spelade de klart alla banor på nolltid och intresset har därmed gått lite upp och ned. Upp vid köp av nya gubbar och när spelintresserade kompisar kommit över, ner i övrigt.

I morgon är vi bjudna hela familjen att fira det nya spelet tillsammans med Activision och andra Skylanderstokiga barn och vuxna. Det blir ett mycket fängslande kalas. Det hålls nämligen i en fängelsehåla! För de som vågar komma väntar provspelning av nya spelet och möjlighet att lära känna flera av de nya karaktärerna och äventyren i nya Skylanders Trap Team. Vi bjuds även på  kristallgott fika (ni som är inbitna Skylanders-spelare vet att Traptaniumkristallerna har en viktig roll i spelen).

Ses vi där?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Lina skriver:

    Klart vi ses 😉 Jag tar m mig min ena hälft Diana m son och kommer 😉 Kramar

  2. Joakim skriver:

    Min son är en inbiten Skylander och är bestört över att han inte hittar ”Kaos fällan”. När släpps den!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *