Trap Team har landat

Dags för ett fängslande kalas!Festklädda!Så äntligen var dagen D här. Som barnen, framför allt speltokiga Gustaf, har längtat. Idag var det nämligen dags att fira det nya Skylanders-spelet, Skylanders Trap Team, som släpptes i Sverige igår.

Kalas för Trap Team!Kristallgott fika!TomatkastningStackars KaosFestens huvudattraktion - spelen!Test av nya Trap TeamFödelsedagskalaset höll till i en fängelsehåla(/lokal) inne i centrala Stockholm. Vi möttes av mängder av ballonger, fika bestående av cupcakes med traptaniumkristaller på toppen, tomat- och lassokastning och självklart massor med spelstationer där alla som ville fick testa nya spelet.

Generös goodiebagNär det var dags att runda av fick barnen gå runt i fängelsehålan och leta reda på kristaller som låg gömda lite varstans. Kristallerna fick de sedan byta ut mot en goodiebag bestående av en Skylanders t-shirt och Skylanders gympaväska. Självklart fick vi med nya spelet hem också.

Skylanders-planschen byts ut mot den nya för Trap TeamDjup koncentration!Första banan avklarad!Gustaf kunde inte hålla sig. Så fort vi kom hem satte spelandet igång. Första banan redan avklarad. I den här takten har han spelat ut spelet innan vi hinner säga tack och bock!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Lina skriver:

    Kul å ses! Kramar

  2. Angelica skriver:

    Åh vad lyxigt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.