Brödnyheter från Pågen

Som jag skrivit förut är jag med i Pågen brödpanel. Några gånger om året får jag hem brödnyheter från Pågen som jag får testa och skriva om på bloggen om jag vill. Och jag vill gärna dela med mig av det jag smakar. Hoppas ni uppskattar det?!

Idag fick jag hem en stor kartong från Pågen med deras senaste nyheter. Kartongen innehöll Pågen RågFranska, Pågen Fullkornsbröd, Pågen Pan di Sole (surdeg, solrosfrön, linfrön), Pågen Baguette, Pågen Ciabatta, Pågen Focaccia samt Pågen Gifflar Vanilj. Ska bli väldigt kul och förhoppningsvis gott att smaka samtliga sorter. Jag återkommer med närmare beskrivning av bröden och recenssion.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *