Nyttigt och gott biogodis

Jag älskar att se film. Helst ska film såklart ses på bio, även om jag ser mycket hemma också. Det finns inte mycket som slår det stora formatet (sen att vi har en 55-tums tv hemma säger allt om vårt stora filmintresse) och det häftiga ljudet. Men det är inte bara format och ljud tycker jag. En bioupplevelse är så mycket mer. Tänk vad underbart det är att sjunka ner i de mjuka sköna röda sammetsfåtöljerna. Bredvid dig sitter oftast någon eller några personer du tycker mycket om och i handen har du en dricka och något gott att äta. Själv är jag ett stort fan av Coca Cola och smågodis alternativt popcorn.

Nim's Fruit CrispsSmågodis och popcorn är väl inte det nyttigaste man kan äta kanske även om man kan gott och väl kan unna sig det då och då. Men jag blev så himla glad när jag var på bio i stan senast. I biokiosken fanns förutom det sedvanliga snackset även Nim’s Fruit Crisps. Nim’s Fruit Crisps är ett mycket nyttigt men framför allt krispigt och gott snacks. Det består av lufttorkade tunna chips av 100% frukt. Det är inga konserveringsmedel eller andra tillsatser till frukten. Hur bra som helst! Passar både stora som små!

Nyttigare snacksJag passade även på att köpa hem några förpackningar. Perfekt även till nyttigare fredagsmys!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *