Fiske i Mälaren

Fiske i Mälaren.

Fiske i Mälaren.

Framför allt min son och man älskar att fiska. Filippa är inte så förtjust. Jag själv tycker det är helt okej, speciellt när man får napp! Gustaf har tjatat varje dag sedan Ålandsvistelsen att vi ska åka iväg att fiska och idag på förmiddagen blev det äntligen av. Vi åkte till ett ställe vid Mälaren som bara ligger några minuter med bil från oss. Vädret var inte på topp. Mulet, runt 15 grader och det blåste som tusan.

Lek med fiskehåv.

Lek med fiskehåv.

Blöt lek med håv :-) !

Blöt lek med håv 🙂 !

Redan vid första kastet fick Gus bottennapp. Allt fastnade och det var bara att kapa linan med drag och allt. Ingen bra start. Efter det var humöret inte på topp. Mattias gjorde några försök själv men efter några kast var det bara att ge upp och åka hem. Det blåste helt enkelt för mycket för bryggfiske. Vi får hoppas på fler och bättre tillfällen framöver.

En megastor myrstack.

En megastor myrstack.

En död orm!

En död orm!

Några blåbär och smultron fick följa med hem. Jag var nämligen förutseende nog att ta med en liten burk ifall jag skulle hitta något plockbart i skogen. Vi hade också lite djurspotting. En megastor myrstack och en död orm passerades på den korta färden längs vägen. Är det någon som vet vad det är för sorts orm?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *