Fläckborttagningsmedel som faktiskt fungerar

Först och främst vill jag säga att jag inte får en krona för att skriva detta inlägg. Jag vill bara tipsa om en produkt jag är riktigt nöjd med och som håller vad den lovar.

Svåra fläckar på kläder är något vi föräldrar är rätt vana vid. Det spills och kladdas rätt bra hemma hos mig trots att barnen börjar bli stora (11 och 8 år). Självklart får jag och Mattias också svåra fläckar på kläder och dukar lite titt som tätt. För att få bort dessa har vi testat både olika husmorsknep och fläckborttagningsmedel som finns på marknaden men fläckarna brukar sitta som berget. Att vi dessutom tvättar de flesta kläder i 40 grader hjälper inte direkt.

Vanish Gold OxiAction - en effektiv fläckborttagare

Vanish Gold OxiAction – en effektiv fläckborttagare

Nu har jag testat ett fläckborttagningsmedel som faktiskt har fungerar riktigt bra för oss. Det är Vanish Gold OxiAction. Medlet har en förstärkt sammansättning som enligt Vanish är den bästa någonsin och är så kraftfull att den tar bort fläckar på bara 30 sekunder. Huruvida fläckarna försvinner på 30 sekunder låter jag vara osagt, men försvinner gör dom!

Det är också viktigt att göra rent tvättmaskinen då och då. Det bildas tex lätt kalk vilket ger sämre tvättresultat och kortare livstid för maskinen. Gör därför en avkalkning. Här fungerar just Vanish OxiAction lika bra som citronsyra  som annars rekommenderas. Lägg en skopa i tvättmedelsfacket och kör sedan maskinens normala kokprogram. Upprepa minst ett par gånger per år!

 

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.