Förhandsvisning av Hotell Transylvanien

Liksom många andra bloggare var vi i lördags på biograf Skandia för att se förhandsvisningen av filmen Hotel Transylvanien.

Vi möttes i entrén av Frankensteins monster. Gustaf blev lite rädd men Filippa lät sig gärna fotograferas tillsammans med Frankenstein. I foajen fick vi hämta 3-D glasögon, godispåsar och läsk. Det fanns också möjlighet till ansiktsmålning men köerna var alltför långa.

Filmen Hotell Transylvanien handlar om Greve Draculas dotters 18-årsfest. Filmen var mycket spännande och 3-D effekterna gjorde att filmen blev extra sevärd. En film som passar hela familjen.

Avslutningsvis fick barnen var sin goodiebag vid utgången från biografen. Den innehöll bland annat läsk, mugg, tablettask, en burk pepparkakor, ballonger och en magnet med motiv från filmen.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.