Sista stämpeln på plats

SATS kör varje vår, sommar och höst sin motivationskampanj ”Träningspasset”. Det innebär att man ska träna (minst) två gånger i veckan, 12 veckor i sträck (det finns en reservvecka att ta till ifall man missar en vecka tex pga sjukdom eller resa). Erfarenhet visar att träning två gånger i veckan är vad som krävs för att skapa en regelbunden träningsvana. Varje gång man tränar får man en stämpel i sitt lilla häfte. Om man genomför utmaningen får man denna gång en SATS retrobag eller SATS träningshandduk som belöning.

Idag fick jag min sista stämpel på plats! Känns bra! Har inte varit särskilt sjuk under våren eller bortrest så att samla ihop 24 stämplar under 12 veckor har inte varit några problem. Jag har redan träningshandduken, som har varit en premie under tidigare utmaningar. Jag valde därför väskan. Tyvärr var den slut just nu. Hur den kan vara slut förstår jag inte då det här är första veckan och första dagen någon kan ha genomfört utmaningen. Jag började nämligen första veckan och det här är andra dagen på sista veckan. Jag tror att de inte har beställt in väskor helt enkelt. Dåligt tycker jag.

Jag höll mitt löfte att träna 2 ggr i veckan 12 veckor i sträck, nu är det SATS tur att hålla sitt löfte om en väska till mig.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Emma skriver:

    Fast dom kan väl också få försenade leveranser som så många andra företag? Det var väl inte så att dom nekade dig en väska direkt?

  2. admin skriver:

    Visst kan det vara så! Nej, de nekade mig inte en väska men en kollega till mig berättade att hon blev lovad väskan om och om igen vid tidigare kampanj, men aldrig fick någon. Nu bryr jag mig inte om väskan, men jag blev bara lite förvånad över att det inte fanns en enda att få på anläggningen då det var i praktiken första dagen för att hämta ut premien. Sats har kontaktat mig nu. Tyvärr kunde jag inte ta samtalet då men jag ska ta kontakt med dom i morgon! Då kommer jag givetvis skriva om deras svar här på bloggen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *