Första ekolådan

Ekolådan har kommit

Ekolådan har kommit

Så kom den då första ekolådan, lilla grönsakslådan. Den innehöll tomat, sallad, gul lök, palsternackor, broccoli, skärbönor, babyspenat. Och så mina tilläggsvaror jordnötssmör och surkål. Jag är ganska nöjd, även om jag tycker det var ett alldeles för stort salladshuvud. Till middagen idag smakade vi sallad och tomat. Imorgon ska jag köra kyckling och ugnsbakade rotsaker och då kommer jag testa palsternackor, babyspenat och skärbönor. Ska bli spännande att fortsätta med dessa lådor och se vad man får nästa gång. Till nästa leverans har jag lagt till ett surdegsbröd.

Grönsakerna i min ekolåda

Grönsakerna i min ekolåda

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Maria skriver:

    Jag önskar att de hade ekolådor här i Trondheim också…

    Själv har jag gjort cannelloni och bakat semlor idag. Man måste ju passa på att njuta av livet! Skickar en massa kramar till min favoritpojke på hans 2-årsdag och lika många till hans fina storasyster. Faster Maria hoppas att vi ses snart igen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.