Simning och önskemat

Så var det vanlig tisdag igen och dags för ett pass i den kalla bassängen. Det är inte många gånger kvar nu på min crawlkurs för vuxna.

Sista gången kommer jag dessutom att missa då jag just den kvällen (4 juni) ska springa Blodomloppet tillsammans med ett gäng kollegor. De flesta i mitt Blodomloppslag har valt att springa 5 km vid den första starten. Vi lägger inte så mycket krut på prestation och tid i loppet utan lägger största tyndpunkten på den sociala biten med picknickmys och sedan hem i någorlunda normal tid till familjen där hemma.

Som extra morot till mina lagkamrater håller jag på att fixa och trixa med en trevlig goodiebag de ska få av mig. Återkommer inom kort vilka företag som varit generösa och bidragit till detta och självklart kommer goodiebagen med innehåll att visas upp här på bloggen!

Tillbaka till crawlen. Det är inte så lätt som det ser ut. Jag är värdelös, helt ärligt! Det är dessutom oerhört jobbigt. Jag blir helt slut efter 3-4 längder a 25 meter styck. Barnen i banorna bredvid ligger och kör i världens hastighet fram och tillbaka, fram och tillbaka och ser helt oberörda ut. Man blir grymt imponerad!

Som vanligt på mina simningsdagar krävs det god, snabblagad mat som går hem hos hela familjen. Barnen önskade sig en av deras favoriträtter, dvs Korv Stroganoff. Sagt och gjort. Korv Stroganoff med ris och grönsaker blev kvällens middag. Det säger bara swisch så är maten slut på samtligas tallrikar och varenda kastrull är länsad till sista smulan. Bra betyg!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *